• Letná grilovačka
    v KNAR Restaurant & Pizza Zvolen

Letná grilovačka v KNAR Restaurant & Pizza Zvolen

Po dlhej nepriazni počasia a neustálom hľadaní ideálneho termínu pre grilovačku, sa nám konečne podarilo ju zrealizovať, presne na prelome letných prázdnin.

Už od rána vonkajšia teplota prudko stúpala blízko k 30-ke a to nám zabezpečovalo ideálny predpoklad pre príjemné večerné posedenie. Tesne podvečer, keď slnko pomaly zašlo za budovy lemujúce našu terasu a vytvoril sa príjemný letný tieň, šéfkuchár začal ohrievať gril. Zároveň, tým odštartoval našu premierovú grilovačku na terase. 



Celý piatkový večer sa niesol v pohodovej atmosfére, ktorú zabezpečovali vône z pripravovaných špecialít na grile, dobré vychladené pivo Bradáč a vysmiatý personál reštaurácie Knar. Menu, bolo postavené na jednoduchosti a chutiach, ktoré Vás neurazia, priam naopak, príjemne prekvapia. Jedlá, ktoré sme vyberali pre tento večer sme hľadali v streetfoodových trendoch ale tiež v barbecue klasike. Mohli ste tak ochutnať vynikajúce bravčové rebrá, grilované tacos, whisky burger alebo grilovaný oštiepok. Práve touto kombináciou jedál, sa nám podarilo vyhovieť každému.

Letná grilovačka v KNAR Restaurant & Pizza Zvolen

Niekto by si mohol povedať, že sú to obyčajné jedlá, ale nie, niesú. Rebrá sa pripravovali už deň vopred, kedy nám ich priniesol miestny dodávateľ, starostlivo sa naporcovali, napácovali a čakali už len na rozpálený gril. To isté platí o whisky burgri, ktorého mäso bolo naložené v poctivej whisky Jack Daniel`s. Žiadný polotovar len poctivá kvalita a čerstvosť, podavaná na tanieri zabezpečila, že to čo si predstavila Vaša mysel, dostal aj Váš žalúdok. 

Avšak, celý význam tohto večera spočíval nie len v chutnom jedle, dobre vychladenom pive, či víne ale aj v možnosti ukázať, že ako reštaurácia v nákupnom centre, Vám vieme ponúknuť viac ako ste zvykutí. Práve vďaka Vám a Vašej učasti s pozitívnou odozvou, ste nás opäť presvedčili, že naša práca a príprava mala zmysel. Veríme, že sme vo Vás zanechali dobrý dojem a poctite nás svojou opätovnou návštevou pri ďalšej akcii.